Lördagsflaskan

17.10.2009 - 20:11
Idag har jag smakat på lite Pillo.Mmmm, så gott. Det bästa med veckosluten är nog vinet.

Kom hit så kan ni också få Pillo!
Facebook Twitter
Kommentarer ( 5 )

Molly säger Molly

17.10.2009 - 19:59
Nu har jag fångat ett "Moji" på video!

Facebook Twitter
Kommentarer ( 1 )

HopLop

17.10.2009 - 18:38
HopLop - varför fanns inte det när jag var liten? Det är ju paradiset, både för föräldrar och för barn. Minna och jag drog dit med varsin treåring idag, betalade in dem och såg sedan inte skymten av dem på två timmar. Under tiden satt vi och drack kaffe och hade pms.

På tisdagen får vi se vilka sjukdomar vi lyckades plocka med hem den här gången.


Bild från www.hoplop.fi
Facebook Twitter
Kommentarer ( 1 )

Bloggtips

16.10.2009 - 23:33
Kolla vad jag hittade, kafinörden! Han har säkert börjat blogga bara för att han har hört så mycket om alla siistiga bloggfester. Vi får se hur det artar sig, men är man sambo med värsta bloggveteranen så kan man ju få lite tips där om det börjar kännas motigt.

Välkommen Samuli!
Facebook Twitter
Kommentarer ( 1 )

Mask

16.10.2009 - 23:17
Springmask på dagis. Läser på. Fäster mig vid följande mening på Wikipedia:

"Tartunta ihmisestä toiseen tapahtuu munien välityksellä, niiden joutuessa esimerkiksi peräaukkoa raavittaessa kynsien alle ja sieltä edelleen suuhun."

Alltså, om jag krafsar Molly i rumpan och sedan stoppar fingrarna i munnen så kan jag bli smittad. Eller om Molly krafsar sig i rumpan och sedan sätter fingarna i min mun. Om hon nu skulle råka ha mask. Vi ska försöka undvika dylika situationer så gott det går.
Facebook Twitter
Kommentarer ( 0 )

Dagens färger

16.10.2009 - 18:23
Det kan hända att familjelivet suger mer än någonsin, men utsikten kan man fortfarande heller inte klaga på.Det blir bara vackrare.
Facebook Twitter
Kommentarer ( 0 )

Fy!

15.10.2009 - 21:25
Vi var och kollade på ett hus i Irisviken. Under tiden hade Lehtonen hunnit reta upp sig på vår bil som stod parkerad på Irisviksvägen med två hjul på vägrenen.Vitsi jag diggar sådana här privata parkeringspoliser.

Säkert vill jag betala mig sjuk för att bo granne med Lehtonens, nej tack, ingen affär.

Analfabeter dessutom.

EDIT: Fast hej, kanske Lehtonens bara ville berätta att de uppskattar att vi inte körde in på deras gård och parkerade på deras gräsmatta? Att vi lämnade bilen vid vägrenen? Kunde ju också vara en tolkning. Kanske jag blev lite sur i onödan nu. Eller så inte.
Facebook Twitter
Kommentarer ( 5 )

Förlossningsfabrik?

15.10.2009 - 20:37
Det är ju förstås jätteledsamt det här med Ekenäs BB. Jag kan ingenting om bakgrunden till nedläggandet, typ demografi, statistik, ekonomi osv., men trist verkar ju det hela.

Det som jag dock inte förstår är när besvikna blivande föräldrar konstaterar att de nu blir tvungna att fabriksföda på något stort sjukhus. Ta om det där nu, förlossningsfabrik? Har jag fött på en förlossningsfabrik?

Under mina båda förlossningar på Kvinnokliniken har jag blivit mycket väl omhändertagen av supersnälla och söta barnmorskor. Ca 30 % av dem har varit svenskspråkiga, men viktigast av allt, alla har varit extremt professionella och duktiga. Det har kännts tryggt och bra att föda på Kvinnis och jag har aldrig fått så mycket uppmärksamhet (och god mat) som under sjukhusdygnen efteråt.

Jag förstår att det blir sugigt med längre väg till BB/jobbet (jag skulle själv vara livrädd att föda i bilen och antagligen bosätta mig på sjukhuset redan i vecka 39+0, just in case), men förlossningsfabriker är nog bara ett påhitt. Eller har ni varit med om något sådant?

(Dessutom tycker jag inte att det viktigaste är att maximera mammans förlossningsupplevelse, utan att man får ett friskt barn med sig hem.)
Facebook Twitter
Kommentarer ( 8 )

Färdig

14.10.2009 - 21:49
Sådärja. Då var Q3:an avklarad. Nu kan jag sätta mig ner och rulla tummar tills vi sätter igång med Q4:an. Då kommer jag att försvinna för minst en månad. In i revisionsgrottorna kryper jag och kommer fram nånstans i slutet av februari, kisande med ögonen som en mullvad. Barnen känner inte igen mig längre. Maken har skaffat sig en älskarinna. Kanske hinner jag t.o.m. bli dödförklarad i söndagshusisen. Så om ni tycker att jag bloggar dåligt nu så har ni inte sett nånting än.
Facebook Twitter
Kommentarer ( 6 )

Krax

13.10.2009 - 21:11
Jag har lite ont i halsen, men det är ännu i kultingstadiet. Finns det något mirakel som jag kan överdosera för att undvika en fullfjädrad svinis? Typ Kan Jang eller Kim Jong eller nånting? Vill SÅ inte bli sjuk nu.
Facebook Twitter
Kommentarer ( 7 )

malin

Bloggens visningar 722489
Skrivna blogginlägg 1342
Skrivna kommentarer 3571

Senaste blogginläggen

Igår
31.07.2010
28.07.2010
27.07.2010
26.07.2010
25.07.2010

Senaste kommentarerna

linn @ Ny adress
Lycka till! Det ser ju riktigt lovande ut!
Linda @ Vikingkryssning
Vår lillkille på 10 månader har börjat bitas och han ska till dagis om några vec...
Anonym @ Vikingkryssning
Pojken i bollhavet på fredag kväll - kastade upp natten mellan lördag och söndag...
Anonym @ Strand
du behöver nog inte bekymra dig om hur dina tuttar ser ut. de ser bra ut :)
Pamela @ Vikingkryssning
Vi åkte Mariella förra veckoslutet och fick med oss hederlig magsjuka (intensiv ...

Taggar

Spyor