Sjuksoffan

När jag är sjuk bor jag i soffan, det är så svårt att sittsova i sängen. Dagens betraktelse är att det alltid är så saakelis stökigt hos oss när jag är sjuk, medan makens sjukdomar sällan påverkar hushållet märkbart.

Måste återkomma till detta ämne.

20120605-212205.jpg

6 svar till Sjuksoffan

 1. Linn skriver:

  Herregud så orättvist när du måste vara sjuk så ofta (eller kanske jag inbillar mig att du är sjuk ofta, men det känns så)! Krya på!

  • malin skriver:

   Jo det är mindre än en månad sen jag var sjuk sist! Men å andra sidan var jag rätt frisk hela vintern.

 2. k skriver:

  fina lakan och fint fönster! det där fönstret är en jättebra prydnad, lite oväntat men bra just därför.

  • malin skriver:

   Fönstret är fint! Och dessutom påminner det hela tiden om den superhärliga roadtripen då det inhandlades :)

 3. Hanna skriver:

  Råddet måste väl bero på att du råddar mer när du är sjuk än vad maken din gör :) Eller?!

  • malin skriver:

   Jag har två teorier till; antingen är det så att det bara är jag som städar, eller så är det så att maken inte blir lika handlingsförlamad som jag när han blir sjuk. Jag vet faktiskt på riktigt inte hur det egentligen ligger till! Kräver analys.